Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Bakan Yerlikaya: Organize suç örgütlerine yönelik 289 operasyonda 757 şahıs tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Bakan Tunç, şehit Mehmet Selim Kiraz’ın andı
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Yılın 2'nci yarısında enflasyonun inişe geçtiğini hep birlikte göreceğiz
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
Erdoğan: Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız
HABERLER>SPOR
30 Ekim 2019 Çarşamba - 10:16

Gençler’de yeni dönem

Kırmızı-siyahlılarda başkan Murat Cavcav ile Teknik Direktör Mustafa Kaplan arasında yapılan görüşmenin ardından, yollar ayrıldı. Samet Aybaba, Beştepe’de bundan sonraki süreçte teknik patron olarak görev alacak.

Gençler’de yeni dönem

Süper Lige bir yıl aranın ardından yeniden dönen Gençlerbirliği’nde, 9 haftalık dönemde ortaya çıkan tablo sonunda, ayrılık rüzgarı esti. Son hafta Yukatel Denizlispor’a karşı Eryaman Stadı’nda alınan 2-0’lık yenilgi, süreci hızlandırdı. Kulüp Başkanı Murat Cavcav ile Teknik Direktör Mustafa Kaplan arasında yapılan görüşmenin ardından, karşılıklı uzlaşı ile yollar ayrıldı. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, ayrılığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Yaklaşık beş aylık beraberliğimizin bugün itibariyle son bulduğunu üzüntüyle bildirmek isterim. Ben ve ekibimin tek gayesi Gençlerbirliği’ni hak ettiği yerlere getirmek oldu. Bazen çok istersiniz ve başarıyı sağlamak adına fedakarlıklar yaparsınız ama olmayınca olmaz. Bu yüzden de ne değerli Gençlerbirliği camiasına ne de kendi kariyerime daha fazla zarar vermek istemiyorum. Ben her zaman bu güzide camianın bir parçası olmaktan gurur ve kıvanç duymaya devam edeceğim. Geçmişten bugüne kulübümüz için yaptıklarım, kulübümüze kattığım değerlerle gurur duyarak camiamızdan ayrılıyorum. Gençlerbirliği isminin olduğu yerde ne gelirken ne de giderken asla para konuşmadım ve tek bir kuruş tazminat talebim olmadı. Ben ve ekibim adına her zaman yanımızda olan, sıkıntılı süreçte desteğini her zaman hissetiren başta başkanımız Murat Cavcav’a yönetim kurulu üyelerimize, futbolcu kardeşlerimize, iyi günde kötü günde yanımızda olan tüm Gençlerbirliği taraftarına ve tüm kulüp çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu büyük kulüpte, duayen Başkan İlhan Cavcav ile birlikte uzun yıllar çalıştım. Değişik görevlerde bulundum. Verilen görevleri kulübün menfaatlerini en önde düşünerek, en iyi şekilde, en verimli şekilde yerine getirmeye çalıştım. Yeri geldi ailemi, yeri geldi sağlımı arka plana atıp, işime yoğunlaştım. Hem Gençlerbirliği hem Hacettepe’de teknik direktörlük yapma onurunu yaşadım. Genç oyuncuların yetişmesi, onların hem Gençlerbirliği hem de Türk futboluna kazandırılması konusunda emek ve hizmet verdim. Bundan sonraki süreçte, Gençlerbirliği’ne başarılar diliyorum.”

 

SAMET AYBABA BEŞTEPE’YE DÖNÜYOR

Gençlerbirliği, teknik adamla yolların ayrılmasının ardından rotayı ligin deneyimli isimlerinden Samet Aybaba’ya çevirdi. Aybaba, ile yapılan telefon konuşmasının ardından, görüşme yapılmak üzere kendisi Ankara’ya davet edildi.

Geçmişte Gençlerbirliği’nde iki kez görev yapan Samet Aybaba, geride kalan sezon Bursaspor’da çalışırken, kısa süre önce Kayserispor’un başına geçmiş, çıktığı iki maçta, takımı bir yenilgi bir beraberlik alırken, kulüp içindeki huzursuz ortamı gerekçe gösterip, istifa etmişti. Gençlerbirliği, bu sezon geride kalan 9 hafta sonunda; 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi ile 6 puan toplayıp, 17. basamakta kaldı.

 

BAZEN DEĞİŞİM GEREKİYOR

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Murat Cavcav, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, şu ifadeleri kullandı: “Futbolda ayrılıklar, vedalar her zaman var. Sezon başı büyük umutlarla, kaliteli oyuncularla yola çıktık. Zaman zaman futbolun şanssızlığı, zaman zaman bireysel hatalar, istediğimiz sonuçları almamıza engel oldu. Gönül isterdi ki bu kadroyu birlikte kurduğumuz Mustafa Kaplan ile başarılı olalım ama olmadı. Bazen kan değişikliğine gitmek gerekiyor. Üzülerek de olsa bu değişikliği yapıyoruz. Mustafa Kaplan ve ekibine, Temmuz ayından beri verdikleri büyük emek için teşekkür ediyorum. Kendisine ve ekibine kariyerlerinde başarı diliyorum.”

 
Klarnetin ünlü isimleri Ankara’da
 
29 Ekim akşamını Ay-Yıldız aydınlattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yiğiner’e koşulsuz destek
Ankaragücü Başkan vekili Metin Akyüz, kulübün 40 milyon dolar civarında ...
Eryaman’da kazanmayı unuttu
Süper Lige yükselirken yeni statta oynadığı son iki maçı kaybeden kırmızı-siyahlılar, ...
Eryaman’da kazanmayı unuttu
Süper Lige yükselirken yeni statta oynadığı son iki maçı kaybeden kırmızı-siyahlılar, ...
 
e-Spor kapışması
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin önceki gün Ankara Atatürk Spor Salonu’nda ...
Evde huzur yok
Antalya deplasmanında kazandığı farklı galibiyetin morali ile maça çıkan ...
Eski dostlar sahne alıyor
Mevcut başkan Mehmet Yiğiner, ‘Destek gelmezse devam etmeyeceğiz’ derken, ...
 
Fitili ateşledik
Takım olarak, her maç öncesinde değişimi başlatacakları yönünde açıklamaları ...
Gençler rampanın başında
Başkent ekibi; 5 haftalık süreçte; Denizlispor, Kayserispor ve Malatyaspor ...
Kurduğumuz plan mükemmel işledi
Mutlak kazanma hedefiyle maça çıktıklarını ve oyuncularının müsabakada ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri