Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’un yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak bir iş değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul’un yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak bir iş değildir
Bakan Yerlikaya'dan seçim güvenliği toplantısı
Bakan Yerlikaya'dan seçim güvenliği toplantısı
Yener: YSK, seçim mevzuatını ve yasaları uygulamakla yükümlü bir kurum
Yener: YSK, seçim mevzuatını ve yasaları uygulamakla yükümlü bir kurum
Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Temsilciler Meclisi heyetini kabul etti
Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Temsilciler Meclisi heyetini kabul etti
Bakan Ersoy: Yaklaşık 5 bin gencimiz, Genç Kart'lı oldu
Bakan Ersoy: Yaklaşık 5 bin gencimiz, Genç Kart'lı oldu
HABERLER>GÜNDEM
20 Kasım 2022 Pazar - 11:31

Aydemir: ‘Her sayfası şeref levhası’

Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda gerçekleştirilen İçişleri Bakanlığı bütçesi bir yıllık faaliyet sunum kitapçığının 496 sayfadan oluştuğunu, kitapçığın her bir sayfasının kendileri için "şeref levhası" niteliğini taşıdığını kaydetti.

Aydemir: ‘Her sayfası şeref levhası’

Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda gerçekleştirilen İçişleri Bakanlığı bütçesi bir yıllık faaliyet sunum kitapçığının 496 sayfadan oluştuğunu, kitapçığın her bir sayfasının kendileri için "şeref levhası" niteliğini taşıdığını kaydetti.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Millet İttifakı'nın, rüzgar nereden eserse o tarafa savrulduğunu, kendini bir yere konuşlandıramadığını söyledi.

DÜNYANIN TAKDİR ETTİĞİ BAŞARILAR
İçişleri Bakanlığının başarılarının dünya çapında olduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, "Sayın Bakanımız sunumunda '29 Ekim 2023'te bir tane terörist kalmayacak.' dedi ve Cumhuriyetin 100. yılını terörsüz, teröristsiz bir Türkiye olarak tarif etti. İçişleri ve savunma alanında ciddi mesafeler aldık. Bu, tüm dünyanın takdir ettiği başarılardır. Dolayısıyla muhalefetin tenkitleri 'şununla fotoğrafınız var, bununla fotoğrafınız var'ın ötesine geçemiyor." diye konuştu.

Milletvekili Aydemir, ‘Çünkü vermiş olduğumuz mücadeleye dünya çapında bir mücadele aldığımız başarılar, hakeza bütün dünyanın takdir ettiği başarılar. Dolayısıyla da söyleyecekleri hiçbir sözleri yoktur. Bunları ve biz her alanda olduğu gibi içişleri alanında da savunma alanında da çok ciddi mesafeler aldık. Bundan sonrası daha iyi olacak.’ dedi
MİLLET İTTİFAKINA TEPKİ
Türkiye'nin 2023 yılı bütçesinin görüşüldüğü bu günlerde "savrulan bir muhalefete şahit olduklarını" dile getiren Milletvekili Aydemir, "Millet İttifakı, rüzgar nereden eserse o tarafa savruluyor, kendini bir yere konuşlandıramıyor." dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Ben ülkücüyüm" sözleriyle MHP'den ayrılan İYİ Parti'ye oy kaymasının olmadığını anladığını; bu nedenle "acaba bu söylemlerle oradan oy kurtarabilir miyim" yaklaşımı içerisinde olduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, "Bu, İYİ Parti'ye 'sizden olmuyor' anlamına geliyor. Meral Akşener'in buradan hisse kapması gerekiyor. Satır aralarında kendilerini küçümsüyor, o cenahtan oy alamayacaklarını açık bir şekilde ifade ediyor. CHP eski Genel Başkanın kızı 'Artık kumpas kuranların değil, milli ve yerli duruşu olanların yanında olmak lazım.' diyor. Mesaj o kadar net ki... Bunlar, hakikati görme noktasında çok esaslı vurgulardır." değerlendirmesinde bulundu.

AYDEMİR’DEN MİLLİ DEĞERLERE VEFA

Milletvekili Aydemir TBMM’deki basın toplantısında Ömer Lütfi Mete, Şehit Gazeteci ilhan Darendelioğlu, Reşit Karabacak ve Naim Süleymanoğlu’nu rahmet niyazlarıyla andı.

ÖMER LÜTFİ METE VE İLHAN DARENDELİOĞLU

Milletvekili Aydemir, ‘Ömer Lütfi Mete, Milli duruşun ifadesiydi. Türk Gençliği onun milli ruhu ifade eden eserlerinden müstefid olmuştur. Mümin kıvamında çok özel bir isimdi. Milli ruh ve duruşu ifade eden bir diğer abide şahsiyet Şehit ilhan Darendelioğlu da tespit ve vurgularıyla gençliğe ufuk çizen düşünür ve gazetecilerimizdendi. Rahmet ve şükranla anıyoruz. ‘ dedi.

Milletvekili Aydemir, ‘Darendelioğlu, Milliyetçi bir kalemdi. Eski bir milletvekiliydi aynı zamanda. Ortadoğu gazetesinin yazarıydı. Milli dirayeti ifade eden eserleriyle toplumu aydınlatmaya çalışan ve millet diye bir derdi olan, devlet diye bir derdi olan vatan diye gailesi olan bir mümtaz şahsiyetti. ‘ kaydını düştü

AYDEMİR MİLLİ GÜREŞÇİ DADAŞ KARABACAK’I ANDI

Basın toplantısında Erzurum’un değerlerinden Milli Güreşçi Reşit Karabacak’ı da rahmet ve şükranla anan Milletvekili Aydemir, ‘Ecdat yadigarı ata sporumuza uluslararası başarılarıyla damga vuran, Koca Yusufların cihana verdiği mesajları diri tutan bir sporcu, hayat üslubu ve meşrebi ile örnek bir dadaştı. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. ‘ niyazında bulundu.

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüştü
 
Muğla'da 4.1 büyüklüğünde deprem
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ...
Gökçeada'da 4 noktada yangın
Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde 4 noktada yangın çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ...
 
Aydemir’den AK siyasette pozitif enerji vurgusu
Milletvekili Aydemir, AK Parti iktidarları ve Cumhur ittifakı kaydında ...
Tahıl koridoru anlaşması 120 gün süreyle uzatıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Tahıl Koridoru Anlaşması'nın 4 ay daha uzatılacağını duyurdu.
AFAD'tan kuvvetli yağış uyarısı
İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) kuvvetli ...
 
Bakan Yanık: “Evde bakım yardımlarını hesaplara yatırmaya başladık”
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bakıma ihtiyacı olan ağır ...
Bakan Soylu: "Türkiye ilk kez bu kadar geniş kapsamlı tatbikat gerçekleştirdi"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 81 ilde gerçekleştirilen "Deprem Anı Çök-Kapan-Tutun" ...
Bakan Soylu: "Bu tehdit dilini reddediyoruz"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, milli iradeyi, siyaseti, yargıyı, sivil ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri